Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Tee onnistuneet Dacia-kaupat Laakkosella!

Laakkonen edustaa Dacia-henkilö- sekä pakettiautoja. Dacia-liikkeemme ovat täyden palvelun autotaloja. Saman katon alta saat aikaa säästäen uudet autot, vaihtoautot, varaosat ja merkkihuollon/-korjaamon palvelut.
Oletko etsimässä uutta Dacia-henkilöautoa vai -pakettiautoa? Työsuhdeautoa? Bensiini- vai dieselmallia? Nelivetomallia? Maasturia? Tilafarmaria?  Meillä voit tutustua uusiin Dacia Sandero-, Stepway-, Logan MCV-, Duster-, Lodgy- ja Dokker Van -mallistoihin ja saat asiantuntevilta myyjiltämme tarkemmat mallikohtaiset tiedot. Liikkeissämme ja verkkosivuillamme on myös laaja valikoima Dacia-vaihtoautoja.

Tervetuloa täyden palvelun Dacia-liikkeeseen Laakkoselle. Tutustu lähemmin haluamaasi liikkeeseen alla olevista linkeistä.

Espoo     Helsinki

SIIRRY LAAKKONEN DACIA MERKKISIVUSTOLLE >>

Laakkonen
Hakuvahdit (0)