Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Tee onnistuneet Hyundai-kaupat Laakkosella!

Laakkonen edustaa Hyundai-merkkisiä henkilöautoja. Hyundai-liikkeemme ovat täyden palvelun autotaloja. Saman katon alta saat aikaa säästäen uudet autot, vaihtoautot, varaosat ja merkkihuollon/-korjaamon palvelut.
Oletko etsimässä uutta Hyundai-autoa omaksi vai työsuhdeautoksi? Näppärää kaupunkiautoa, sedania vai wagon-mallia? Bensiini- vai dieselmallia? Nelivetoista? Kaksoiskytkentävaihteistolla varustettua mallia? Meillä voit tutustua uusiin i10-, i20-, ix20-, i30-, i40-, Tucson ja Santa Fe-mallistoihin ja saat asiantuntevilta myyjiltämme tarkemmat mallikohtaiset tiedot. Liikkeissämme ja verkkosivuillamme on myös laaja valikoima Hyundai-vaihtoautoja.

Tervetuloa täyden palvelun Hyundai-liikkeeseen Laakkoselle. Tutustu lähemmin haluamaasi liikkeeseen alla olevista linkeistä.

Espoo     Helsinki   

SIIRRY LAAKKONEN HYUNDAI MERKKISIVUSTOLLE >>

Laakkonen
Hakuvahdit (0)