Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Tee onnistuneet MINI-kaupat Laakkosella!

Laakkonen edustaa MINI-merkkiä. Herttoniemessä sijaitseva MINI Helsinki -liikkeemme on Suomen ainoa uusien MINI-autojen merkkimyymälä. Viereinen Laakkosen BMW-liike tarjoaa MINI-vaihtoautot, varaosat ja merkkihuollon/-korjaamon palvelut.
Oletko etsimässä uutta MINI-autoa omaksi vai työsuhdeautoksi? 3- vai 5-ovista mallia? ALL4-nelivetoa? Bensiini- vai dieselmallia? Automaattivaihteistolla varustettua mallia? Meillä voit tutustua uusiin MINI Hatchback 3-/5-ovisiin, Clubman-, Countryman-, Paceman- ja Cabrio-mallistoihin ja moottorivalikoimaan Onesta John Cooper Worksiin. Asiantuntevalta henkilökunnalta saat tarkemmat mallikohtaiset tiedot. Myös Laakkosen verkkosivulla voit tutustua uusiin MINI-malleihin ja laajaan valikoimaan MINI-vaihtoautoja.

Tervetuloa MINI-liikkeeseen Laakkoselle. Tutustu lähemmin alla olevasta linkistä.

Helsinki    

SIIRRY LAAKKONEN MINI MERKKISIVUSTOLLE >>

Veljekset Laakkonen Oy
Luomannotko 7
02200 Espoo
010 214 8210

Laakkonen
Hakuvahdit (0)