Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Tee onnistuneet Renault-kaupat Laakkosella!

Laakkonen edustaa Renault-henkilöautoja ja -hyötyajoneuvoja. Renault-liikkeemme ovat täyden palvelun autotaloja. Saman katon alta saat aikaa säästäen uudet autot, vaihtoautot, varaosat ja merkkihuollon/-korjaamon palvelut.
Etsitkö uutta Renault-henkilöautoa vai -hyötyajoneuvoa? Työsuhdeautoa? Näppärää kaupunkiautoa, crossover-mallia vai kenties monikäyttöistä tila-autoa? EDC-automaattia? Energy-moottorilla varustettua mallia? Bensiini- vai dieselmallia? Meillä voit tutustua uusiin Twingo-, Clio-, Captur-, Megane-, Kadjar-, Scenic-, Grand Scenic-, Kangoo-, Trafic- ja Master-mallistoihin ja saat asiantuntevilta myyjiltämme tarkemmat mallikohtaiset tiedot. Liikkeissämme ja verkkosivuillamme on myös laaja valikoima Renault-vaihtoautoja.

Tervetuloa täyden palvelun Renault-liikkeeseen Laakkoselle. Tutustu lähemmin haluamaasi liikkeeseen alla olevista linkeistä.

Espoo     Helsinki

SIIRRY LAAKKONEN RENAULT MERKKISIVUSTOLLE >>

Laakkonen
Hakuvahdit (0)