Asiakastiedote 25.2.2021 - huolehdimme Laakkosella koronaohjeiden noudattamisesta

25. helmikuu 2021

ASIAKASTIEDOTE 25.2.2021: Laakkosella huolehditaan koronaohjeiden noudattamisesta (COVID-19)

Koronavirus on jatkunut noin vuoden verran ja tilanne on edelleen akuutti ja se vaikuttaa ihmisten elämään ympäri maailman.

Meillä Laakkosella asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja noudatamme terveysviranomaisten antamia ohjeita

  • Liikumme yleisillä paikoilla vain ilman koronavirusoireita
  • Huolehdimme turvaväleistä, min. 2 metriä
  • Käytämme kasvomaskeja
  • Huolehdimme käsihygieniasta
  • Muistamme myös aivastus- ja yskimishygienian
  • Emme kättele

Laakkosen liikkeissä käsidesiä ja kasvomaskeja on saatavilla asiakastiloissa. Huoltopalvelujemme tiskeillä on lisäksi suojana muoviset pleksit.

Henkilökuntamme huolehtii, että vallitsevia ohjeita noudatetaan liikkeissämme. Olemme lisäksi tehostaneet siistimisrutiinejamme.

Asiakaspalvelumme pystyy palvelemaan asiakkaitamme myös digitaalisia kanavia hyödyntäen esimerkiksi verkon ja sähköpostin välityksellä, joiden lisäksi puhelinta ja videotapaamisia hyödynnetään entistä aktiivisemmin. Chat palvelee asiakkaitamme liikkeiden aukioloaikoina.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme niin asiakkailtamme kuin henkilöstöltämmekin ymmärtävää suhtautumista asiaan. Teemme joka päivä parhaamme, että asiointi Laakkosella olisi mahdollisimman turvallista.

Ystävällisin terveisin,

Pietu Parikka
toimitusjohtaja

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)