Aurinkoista Audi quattro Cup -tapahtumaa vietettiin jälleen Tahkolla

10. elokuu 2017

Audin ja Tahko Golf Clubin pitkään jatkunut yhteistyö huipentui jo perinteiseen Autotalo Laakkonen Kuopion ja Joensuun toimipisteiden yhteiseen Audi quattro Cup -tapahtumaan. Tahkon New Course tarjoaa tälle 80 pelaajan kutsukilpailulle ihanteelliset puitteet niin ravintolan kuin myös kentän puolesta. Päivää isännöimässä olivat Joensuusta Jussi Spaak ja Kuopiosta Marko Pakarinen sekä Mikko Kröger.

Kilpailu päästiin pelaamaan 22 asteen aurinkoisissa ja lähes tuulettomissa olosuhteissa. Kelin ollessa kohdallaan myös tulostaso muodostui oletetun kovaksi. Varsinkin Joensuun kilpailussa nähtiin korkeita pistemääriä.

Joensuun osakilpailun voittoon pelasivat Timo Kallio ja Jukka Karttunen upealla 45 pisteen tuloksella. Voittajien hyvän kierroksen salaisuus olikin tällä kertaa tasaisen hyvä peli, jossa ainoastaan yhdeltä väylältä kirjattiin yhden pisteen suoritus. Muut palkittavat olivat Matti ja Kirsi Maria Eronen 42 pistettä, sekä Henri Kettunen ja Hannu Malinen 41 pistettä.

Joensuun edustaja Jussi Spaak toivotti Timolle ja Jukalle hyvää menestystä myös syyskuussa Tapiola Golfissa pelattavaan Suomen finaaliin.

Kuopion osakilpailussa kärki oli erittäin tiukassa nipussa viiden joukkueen ollessa vain pisteen päässä toisistaan. Finaalikutsun arvoisesti voittoon pelasivat Janne Hämäläinen ja Mika Kerminen 36 pisteen tuloksella. Toisella sijalla Jussi Konttinen ja Harri Hänninen 35 pistettä. Kolmantena Joonas Lyytinen ja Marko Melamies niin ikään 35 pistettä, mutta suuremmalla yhteistasoituksella.

Kuopion edustajat Marko Pakarinen ja Mikkö Kröger onnittelivat voittajia ja toivottivat menestystä myös Suomen finaaliin, josta voittajapari saa kutsun Meksikossa pelattavaan kansainväliseen finaalitapahtumaan.

Tulokset:
Autotalo Laakkonen Joensuu
Autotalo Laakkonen Kuopio

Päivän erikoiskilpailut:
Väylä 3: Golfpiste Events:
Joensuu - Irene Rosenius 2,73m.
Kuopio - Janne Härmä 4,08m.
Väylä 17: TekniikanMaailma:
Joensuu - Marko Tolvanen 4,32m.
Kuopio - Heimo Miettinen 1,99m.

Nokian Renkaiden Hole In One -kilpailussa ei nähty tällä kertaa onnistumisia, mutta arvonnassa onnekkaimmat olivat Jari Karhinen ja Petri Kahelin.

Joensuun ja Kuopion Laakkoset kiittävät osallistujia hyvästä päivästä Tahkolla.
Aurinkoista loppukesää!

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Laakkonen
Hakuvahdit (0)