Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Skoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Škoda Laakkonen Helsingin autohuolto on suljettu 24.2.2021 saakka.

16. helmikuu 2021

Škoda Laakkonen Helsingin autohuolto on suljettu 24.2.2021 saakka henkilökunnan korona-altistuksen vuoksi.

Škoda Laakkonen Helsingin toimipisteessä osoitteessa Mekaanikonkatu 16 on todettu koronatartunta autohuollon henkilökunnan keskuudessa. Varotoimenpiteenä ja viranomaisten suositusta noudattaen autohuollon ja varaosien henkilökunta on korona-altistuksen vuoksi asetettu kokonaisuudessaan karanteeniin.

Tilanne on asiakkaidemme kannalta todella harmillinen, mutta etenemme turvallisuus edellä katkaistaksemme tartuntaketjun mahdollisimman tehokkaasti. Autohuollon ja varaosien henkilökunta testataan kahden koronatestin periaatteella ja tavoitteenamme on, että voimme jälleen jatkaa autohuoltoja 24. helmikuuta. Pyrimme järjestämään peruuntuneille autohuolloille korvaavat huoltoajat mahdollisimman joustavasti. Huoltoajanvarauksia voi tehdä verkossa tai puhelinpalvelumme kautta normaalisti.

Autohuollon ja varaosien henkilökunnan karanteenin aikana toimipisteessä tehdään tehosiivous- ja desinfiointi.

Laakkosen sisäisten ohjeiden mukaan henkilökunta käyttää kaikissa asiakaskohtaamisissa maskia, minkä lisäksi palvelupisteet on suojattu pleksillä. Huollossa olleiden autojen kosketuspinnat, kuten koelauta, ratti ja vaihdekeppi desinfioidaan aina ennen auton luovuttamista takaisin omistajalleen.

Viranomaisten ohjeiden mukaan karanteenimääräys ei koske muita samassa kiinteistössä toimivia yksiköitä, kuten uusien ja käytettyjen autojen myyntiä. Tästä huolimatta noudatamme erityistä varovaisuutta kaikissa toiminnoissamme ja koko liikkeen muukin henkilökunta on testattu varmuuden varalta. Meillä voit siis edelleen asioida turvallisesti.

Ystävällisesti 

Laakkonen Autokonserni

 

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)