Autokonserni Laakkonen ja Ford yhteistyökumppaneina naisten jääkiekon MM-kisoissa

2. huhtikuu 2019

Naisten jääkiekon MM-kisat järjestetään Suomessa, Espoon Metro Areenassa 4.-14.4.2019. Kisoissa pelaa kaikkiaan 10 maata. Suomi kohtaa omassa alkulohkossaan USAn, Kanadan, Venäjän ja Sveitsin.

Laakkonen ja Ford ovat mukana omalla panoksellaan varmistamassa onnistuneita kotikisoja ja iloista kansainvälistä urheilutapahtumaa. Laakkonen toimittaa turnauksen ajaksi kisaorganisaation käyttöön MM-ilmeeseen puettuja Ford-henkilöautoja.

Laakkonen on ollut Suomen Jääkiekkoliiton yhtäjaksoinen yhteistyökumppani jo vuodesta 2009. Se on osaltaan siivittänyt Leijonia, Naisleijonia ja Pikkuleijonia arvokisamenestyksiin sekä MM- että olympia-areenoilla.

”Vauhdikkaana ja erittäin suosittuna joukkueurheiluna jääkiekko sopii luontevasti automarkkinointiin. Se on myös suomalainen menestystarina, joka koskettaa kaikenikäisiä, liikuttaa perheitä ja kannustaa suomalaisia liikkumaan. Tässä tarinassa itsenäinen perheyhtiö Laakkonen haluaa olla mukana”, sanoo Laakkonen autokonsernin markkinointijohtaja Tea Koivisto.

”Laakkonen on vahva taustavaikuttaja ja luotettava kumppani jo vuosien ajalta – on hienoa, että tällä kertaa pääsemme tekemään yhteistyötä kovassa nosteessa olevan naiskiekon eteen. Naisten jääkiekko kiinnostaa vuosi vuodelta enemmän ja Naisleijonille kisojen pelaaminen Suomessa on harvinaista herkkua. Kotiyleisön tuen lisäksi joukkueelle on tärkeää, että kisojen taustalta löytyvät tutut yhteistyökumppanit, joiden avulla kisajärjestelyt sujuvat ja joukkue voi keskittyä pelaamiseen”, sanoo Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.

Lisätietoja:

Laakkonen autokonsernin markkinointijohtaja Tea Koivisto, puh. 050 415 2574 tai tea.koivisto@laakkonen.fi

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen, puh. 010 2270 216 tai matti.nurminen@finhockey.fi

 

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Laakkonen
Hakuvahdit (0)