Bavaria Laakkonen vahvistaa BMW-liiketoimintaansa Vantaalla.

1. kesäkuu 2021

Bavaria Laakkonen avaa uuden täyden palvelun BMW-liikkeen Vantaan Retail Parkiin alkuvuodesta 2022.

Bavaria Laakkonen avaa uuden täyden palvelun BMW-liikkeen Vantaan Retail Parkiin alkuvuodesta 2022. Autoliikkeen palveluihin tulee kuulumaan uusien BMW-autojen ja Premium Selection -vaihtoautojen lisäksi täysimittainen huoltokorjaamo.

BMW-malliston laajentuessa ja kysynnän kasvaessa tarvitsemme lisää asiakaspalvelutilaa. Vaikka Jumbon BMW-liikkeen myynti kehittyikin hienosti, emme pystyneet täysipainoisesti palvelemaan asiakkaita kaikissa heidän tarpeissaan Jumbon tiloissa emmekä saaneet koko alueen potentiaalia hyödynnetyksi. Vantaan Retail Park on ihanteellinen paikka autoliikkeelle. Se on helposti saavutettavissa ja Retail Parkissa on myös hyvin pysäköintitilaa. Lisäksi Retail Park sijaitsee aivan Jumbon kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä”, toteaa Bavaria Laakkosen operatiivinen johtaja Mika Pokka.

Laajentumisen myötä tarvitaan myös lisää henkilökuntaa. Rekrytoinnit tullaankin aloittamaan välittömästi. Tarvetta on erityisesti automekaanikoille, korjaamon työnjohtajille, automyyjille sekä BMW Premium Selection -vaihtoautomyyjille.

BMW Suomen toimitusjohtaja, Janne Kämäräinen, arvostaa Bavaria Laakkosen investointia suuresti. ”Vantaa on meille tärkeä markkina-alue ja on hienoa nähdä, että suurin jälleenmyyjämme investoi sinne lisää. Pystymme jatkossa vastaamaan entistä paremmin kasvaneeseen kysyntään pääkaupunkiseudulla. BMW –malliston laajeneminen ja sähköistyminen ovat mahdollistaneet vahvan myynnin kasvun viimeisen kahden vuoden aikana huolimatta vaikeasta pandemiatilanteesta. Tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta, sillä mallistomme sähköistymisen osalta vauhti tulee kiihtymään entisestään.” toteaa Kämäräinen.

Laakkonen tulee tämän muutoksen myötä entisestään vahvistamaan asemaansa Suomen suurimpana BMW-jälleenmyyjänä. Lisäksi Bavaria Laakkonen on ainoa täyden palvelun BMW-jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla. Liikkeet sijaitsevat Espoossa Olarinluomassa, Helsingissä Herttoniemessä sekä Vantaalla tällä hetkellä Jumbon kauppakeskuksessa ja ensi vuoden alusta Retail Parkissa.

Lisätiedot:

Operatiivinen johtaja Mika Pokka, Bavaria Laakkonen Oy, puh. 050 552 5522, [email protected]
Toimitusjohtaja Janne Kämäräinen, BMW Group Suomi, puh. 040 519 5505, [email protected]

60-vuotias autokonserni Laakkonen kuuluu Suomen suurimpiin autojen vähittäismyyntiketjuihin. Autokonserniin kuuluu 1.1.2021 alkaen kaksi autoyhtiötä Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Bavaria Laakkonen Oy on Suomen merkittävin BMW jälleenmyyjäketju yhdeksällä toimipisteellä ja yli 200 miljoonan euron liikevaihdolla. Laakkonen autokonserni edustaa kahdeksaa suomalaisille tuttua automerkkiä ja myy vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa. Laakkonen on täyden palvelun autotalo ja se tarjoaa asiakkailleen kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Digitaalisiin palveluihin panostetaan voimakkaasti ja Laakkonen on edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Autokonserni Laakkonen kuuluu Laakkonen Yhtiöihin, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys.

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)