Hyppää mukaan Laakkoselle rakentamaan autokaupan tulevaisuutta!

1. kesäkuu 2018

Laakkonen avaa ensimmäisenä alan toimijana BMW-myymälät kahteen suureen pääkaupunkiseudun kauppakeskukseen, Jumboon ja Rediin.

Syksyllä avautuu Vantaan Jumboon Laakkosen täysimittainen BMW-autoliike ja Helsinkiin kauppakeskus Rediin Laakkosen BMW-palvelupiste. Uudet myymäläkonseptit haastavat alalle perinteisen asiakaspalvelun ja vaativat myös henkilökunnalta uutta konseptia tukevaa draivia.

HAEMME NYT:

• BMW Myyntijohtajaa JUMBO

Olet aktiivinen verkostoituja vankalla esimieskokemuksella. Myyntijohtajana vastaat Jumbon BMW –myymälän toiminnoista kokonaisuudessaan. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja sinulla on vankka alan kokemus. Arvostamme määrätietoista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisätietoja Myyntijohtajan tehtävästä voi tiedustella liiketoimintajohtaja Patrik Viertolalta  ke 13.6. klo 12-14 välisenä aikana numerosta 050 515 1890.

• BMW Myyntipäällikköä JUMBO

Myyntihenkisenä ja kannustavana myyntipäällikkönä vastaat Jumbossa BMW-myymälän tavoite- ja tuloshakuisesta myynnistä. Olet määrätietoinen ja systemaattinen, toimit tehokkaana esimerkkinä alaisillesi ja kannustat tiimisi yhä parempiin suorituksiin. Arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa. Hakijalta edellytetään kokemusta autoalalta.

• BMW Automyyjiä JUMBO

Tiedät mitä myynnissä menestymiseen tarvitaan ja ymmärrät ensiluokkaisen asiakaspalvelun merkityksen. Et pelkää haasteita ja olet luonteva asiakastilanteissa kasvotusten sekä sähköisissä asiakaspalvelukanavissamme. Arvostamme aikaisempaa kokemusta automyynnistä ja sekä työskentelystä premium –tuotteiden parissa.

• BMW Product Genius–henkilöitä JUMBO

Työskentelet osana myyntitiimiä keskittyen tuotevalikoimaan asiakasnäkökulmasta, sekä tarvittaessa tuet myyjiä heidän työssään. Autat aktiivisesti asiakkaita löytämään tarvittavat tiedot oikeita ratkaisuja varten. Tehtävässä menestyminen edellyttää innostusta tai jopa intohimoa autoihin sekä luontaista kykyä omaksua helposti teknisiä asioita. Koulutamme sinut tehtävään. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

• Tiimipäällikköä REDI

Toimit Redin palvelutiimin esimiehenä ja osallistut myös itse asiakaspalvelutehtäviin. Odotamme sinulta positiivista ja energistä asennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Asiakaskohtaaminen sujuu sinulta aina esimerkillisesti ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Vastaat Redin toiminnoista kokonaisuudessaan ja olet mukana kehittämässä toimintaa. Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

• Myyntiavustajia JUMBO & REDI

Tehtävissä menestyminen edellyttää innostusta autoihin, mutta sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla aiempaa autoalan kokemusta. Tärkeää on aito halu auttaa ja opastaa asiakkaita. Olet positiivinen, energinen, avoin ja ystävällinen asiakaspalvelija. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Voimassa oleva henkilöauton ajokortti on tehtävän hoidossa välttämätön.

TARJOAMME:
Työpaikan vakavaraisessa perheyrityksessä sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä BMW:n ja uuden myymäläkonseptin parissa. Lisäksi tarjoamme Suomen suurimman autojen vähittäismyyntiliikkeen mahdollisuudet. Hyppää mukaan Laakkoselle rakentamaan autokaupan tulevaisuutta!

Tehtäviä koskevat hakemukset ja mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen: jumbo@laakkonen.fi  tai redi@laakkonen.fi

Osalle hakijoista lähetetään esikarsinnan jälkeen erillinen kutsu videohaastatteluun.

Hakuaika päättyy 17.6.2018.

Hyppää mukaan Laakkoselle rakentamaan autokaupan tulevaisuutta!

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Laakkonen
Hakuvahdit (0)