Kesäisiä yhteistyöuutisia. Sara ja Mikko Parikka ovat Laakkosen uudet Ford-brändilähettiläät.

17. kesäkuu 2021

Laakkosen Ford-tiimi vahvistui positiivisella näyttelijäpariskunnalla, kun Sara ja Mikko Parikka liittyivät mukaan remmiin. Saralle ja Mikolle auton valinnassa tärkeitä asioita olivat vastuullisuus ja muunneltavuus, jotta koko viisihenkinen perhe tavaroineen mahtuu helposti kyytiin. Pariskunnan matkat taittuvat jatkossa upealla Ford Explorerilla, joka sopii menevän perheen arkeen täydellisesti. 7-paikkaisen Explorerin takapenkille mahtuu helposti kolme turvaistuinta. Edistyksellinen plug-in-hybridimoottorijärjestelmä sekä älykäs neliveto tuovat autoiluun tehoa ja turvallisuutta. Toivotamme koko perheelle jännittäviä seikkailuja uuden Explorerin matkassa!

"Laakkosen arvot ja toimintatavat kuulostivat hyvin meidän arvomaailmaan sopivilta ja se on tietysti aivan ihana asia kun mietittiin yhteistyötä", kertoo Sara Parikka. "Pärjäämme hyvin yhdellä autolla, mutta riittävät tilat on ollut haaste. Meillä on kolme pientä lasta istuimissa ja sen lisäksi on joskus tarvetta kuljettaa kavereita, äitiä jne. Myös Ford Explorerin latausmahdollisuus kiinnosti", Sara toteaa.

On hienoa, että saimme nuoret, aktiiviset ja positiiviset Sara ja Mikko Parikan tekemään yhdessä kanssamme meille erittäin tärkeän merkin, Fordin, myynninedistämistyötä. Laakkoselle on suomalaisena perheyhtiönä merkityksellistä vastuullisuus ja keskinäinen arvostus. Parikoiden kanssa löysimme heti yhteisen arvopohjan sekä Laakkosen että edustamamme Ford-brändin kanssa. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä rakentamaan yhteistyötä eteenpäin”, toteaa Laakkonen-konsernin markkinointijohtaja Tea Koivisto.


Uusi Ford Explorer luovutettiin Espoon FordStoressa. Se on yksi Laakkosen FordStore -konseptin liikkeistä. Muut täyden palvelun Ford-liikkeet ovat Helsingissä, Raisiossa ja Porvoossa. Autotalonjohtaja Ville Parma, Fordin viestintäpäällikkö Tarja Hammarberg, Sara ja Mikko Parikka.

Lisätiedot:
Markkinointijohtaja Tea Koivisto, Laakkonen-konserni, puh. 050 415 2574, tea.koivisto@laakkonen.fi

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)