PÄIVITYS 13.3. ASIAKASTIEDOTTEESEEN - Autoasioiden hoito turvallisesti koronaepidemian aikana Lue tarkemmin tästä!

Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Kuudennen sukupolven Opel Corsasta täyssähköversio.

28. toukokuu 2019

Täyssähköisen Opel Corsa-e:n kuvat on julkistettu. Uutuuden toimintamatka on 330 km (WLTP*) ja siinä on tehoa 136hv (100kW). Corsa-e:ssä on myös kovasti kiitellyt IntelliLux LED® Matrix -valot – ensimmäistä kertaa pienten autojen segmentissä.

Vuonna 1982 markkinoille tullutta Corsaa on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 13,6 miljoonaa kappaletta. Nyt julkistetun kuudennen sukupolven valikoimaan kuuluu täyssähkömalli Corsa-e, jonka toimintamatka on 330 km (WLTP*, alustavien mittausten mukaan).

136 hevosvoimaa ja 330 kilometrin* toimintamatka 
Opel on valmistanut autoja jo 120 vuoden ajan. Merkin tavoitteena on aina ollut tuoda viimeisin teknologia mahdollisimman monen autonostajan ulottuville. Viisipaikkaisen täyssähkö-Corsan 50 kW:n akulla on kahdeksan vuoden takuu ja akun voi ladata pikalatauspisteessä 80 prosenttiin 30 minuutissa. Varaustilan voi tarkistaa kätevästi ”MyOpel”-sovelluksen avulla ja näin ollen optimoida muun muassa latausajankohtaa ja kustannuksia.

Ajotiloja on kolme – normaali, Eco ja Sport. Sport-ajotilassa Corsa-e vastaa kaasuun herkemmin. Eco-tila puolestaan pidentää toimintamatkaa ajomukavuudesta tinkimättä. 136-hevosvoimaisen moottorin ja 260 Nm:n välittömän väännön ansiosta Corsa-e on ketterä ja nopeasti reagoiva. Corsa-e kiihtyy nollasta 50km/h nopeuteen vain 2,8 sekunnissa ja nollasta 100 km/h nopeuteen 8,1 sekunnissa.

Dynaamisesti muotoiltu Corsa-e on 4,06 m pitkä ja ketterä, viisipaikkainen perheauto. Coupemainen katto on 48 mm edeltävää mallia matalammalla, mutta pääntilasta ei sisätiloissa ole tarvinnut tinkiä. Kuljettaja istuu 28 mm aiempaa matalammalla. Auton matala painopiste tekee käsiteltävyydestä helpompaa ja hauskempaa. Sisätilat ovat nykyaikaiset ja mittaristot täysin digitaaliset. Halutessaan Corsa-e:hen voi valita nahkaistuimet. 

IntelliLux LED® Matrix -valot ja katvealueen varoitin
Corsa-e:ssä on useita teknologioita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä, jotka ovat yleensä suurempien kokoluokkien autoissa. Opel esittelee IntelliLux LED Matrix -valot ns. pienten autojen segmentissä ensimmäistä kertaa. Uusimman sukupolven korkearesoluutiokameran kontrolloimat kahdeksan LED-elementtiä sopeuttavat jatkuvasti valoja vallitsevien olosuhteiden ja ympäristön mukaan. Uusi etukamera lukee liikennemerkkien lisäksi myös LED-kylttejä. Kulloinkin vallitseva nopeusrajoitus on nähtävissä kuljettajan näytöllä. Tutkaan perustuva mukautuva vakionopeudensäädin esitellään Corsassa ensimmäistä kertaa. Myös katvealueenvaroitin ja erilaiset pysäköintiavustimet kuuluvat uuden Corsan varustevalikoimaan.

Corsassa on 7-tuumainen värikosketusnäyttö Multimedia Navi -järjestelmällä tai 10-tuumainen näyttö Multimedia Navi Pro -järjestelmällä sekä Opel Connect -telematiikkapalvelu. Live Navigation -toiminto kertoo reaaliaikaista tietoa liikenteestä. Lisäksi autolla on suora yhteys tiepalveluun ja hätäpuhelumahdollisuus

Opel-malliston varustelu uudistuu täysin ja takuu pitenee 3 vuoteen
Opel on juuri uudistanut mallistonsa Suomessa ja tuonut suosituimpien malliensa vakiovarusteluun uusia, ainutlaatuisia ominaisuuksia. Muun muassa Astra-, Insignia-, ja Grandland X -mallistoissa on jatkossa kolme uutta, ainutlaatuisen kattavaa varustetasoa – Comfort, Innovation Plus ja Executive. Esimerkiksi Astra- ja Insignia-malleissa Innovation Plus -varustetaso sisältää näiden mallien segmentissä ainutlaatuisen edistykselliset LED Matrix -ajovalot. 

Opel on samalla pidentänyt henkilöautomalliston takuun kahdesta vuodesta kolmeen. Kilometrirajoituksena uudessa kolmen vuoden takuussa on 90 000 km.

Laakkonen Opel –myyntipisteet:
Laakkonen JYVÄSKYLÄ 
Laakkonen KOUVOLA 

Laakkonen VARKAUS 

*WLTP-menetelmällä suoritetut alustavat mittaustulokset. EG-tyyppihyväksyntä ja CoC-todistus eivät vielä ole saatavilla. Alustavat arvot saattavat poiketa virallisesta tyyppihyväksyntälukemasta.

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)