Laakkonen aloittaa Ford-myynnin Varkaudessa.

24. kesäkuu 2021

Laakkonen laajentaa valtakunnallista Ford-liiketoimintaansa nyt myös Varkauden alueelle, jossa aloitetaan Fordin henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti, varaosamyynti sekä huoltotoiminnot 1.10.2021 nykyisissä myymälätiloissa Harjulantie 6:ssa.

”Ford on meille tärkeä edustusmerkki ja haluamme laajentaa toimintaamme myös eteläisen Suomen ulkopuolelle. Ford vahvistaa tarjontaamme Varkauden talousalueella ja tuo erityisesti yritysasiakkaille reilusti lisää valinnanvaraa markkinoiden johtavalla hyötyajoneuvomallistollaan, josta löytyy sopiva vaihtoehto joka kuljetustarpeeseen”, toteaa Laakkonen-konsernin toimitusjohtaja Pietu Parikka.

”Ford on toiminut Suomessa jo 95 vuoden ajan ja meille on tärkeää, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme kattavasti koko maassa. On hienoa, että Ford-toiminta jatkuu Varkauden talousalueella vahvana ja pystymme tarjoamaan jatkossakin asiakkaillemme paikallisesti uudistuvan ja sähköistyvän mallistomme sekä uusia digitaalisia palveluita”, toteaa Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Johan Lindberg

Tämän laajentumisen jälkeen Laakkonen palvelee Ford-asiakkaita viidellä paikkakunnalla: Porvoossa ja Varkaudessa, sekä eksklusiivisissa Ford Storeissa Espoossa, Helsingissä ja Raisiossa. Laakkosen markkinaosuus valtakunnallisesta Ford-myynnistä on noin 20 %.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Pietu Parikka, Laakkonen Autokonserni, puh. 050 344 2886 tai pietu.parikka@laakkonen.fi

Toimitusjohtaja Johan Lindberg, Oy Ford Ab, puh. 010 3447 139 tai jlindbe1@ford.com

60-vuotias autokonserni Laakkonen kuuluu Suomen suurimpiin autojen vähittäismyyntiketjuihin. Autokonserniin kuuluu 1.1.2021 alkaen kaksi autoyhtiötä Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Laakkonen autokonserni edustaa kahdeksaa suomalaisille tuttua automerkkiä ja myy vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa. Laakkonen on täyden palvelun autotalo ja se tarjoaa asiakkailleen kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Digitaalisiin palveluihin panostetaan voimakkaasti ja Laakkonen on edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Autokonserni Laakkonen kuuluu Laakkonen Yhtiöihin, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys. Lisätietoja: www.laakkonen.fi

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)