Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Laakkonen autokonsernin organisaatiouudistukseen liittyvät yt-neuvottelut päättyneet

28. helmikuu 2017

Laakkosen autoliiketoiminnan uudelleenorganisointiin liittyvät yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena irtisanottavia on alustavaa arviota vähemmän. Yhteistoimintaneuvottelut koskivat kaikkiaan 487 henkilöä. Niiden piirissä eivät olleet automyyjät, mekaanikot, maalarit eivätkä korimekaanikot. Neuvottelujen henkilöstövaikutukset ovat kokonaisuudessaan 77 henkilöä.

Organisaatiouudistuksen taustalla ovat muutokset autoliiketoiminnan toimintaympäristössä. Laakkonen autokonsernin liiketoiminta on kehittynyt viime vuosina positiivisesti ja uudelleenorganisoinnin tarkoituksena on varmistaa tämä kehitys myös tulevaisuudessa. Tehokkuuteen pyritään organisaatiorakenteella, joka sopii paremmin ketjumaiseen toimintamalliin. Toinen keskeinen tavoite on palveluliiketoiminnan kehittäminen.

”Olemme Suomen suurin autojen vähittäismyyjä ja haluamme olla myös tehokkain. Uudella suoraviivaisemmalla organisaatiorakenteella haemme parempaa tuloksentekokykyä ja uutta tapaa toimia menestyksekkäästi tulevaisuuden automarkkinoilla. Tämän uudelleenorganisoinnin myötä myös merkittävästi suurempi osa henkilökunnastamme palvelee asiakasrajapinnassa”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Laakkosen autoliiketoiminnan uusi organisaatio astuu voimaan portaittain maaliskuun 2017 aikana.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tero Panhelainen, Laakkonen autokonserni, puh. 050 4520 470 tai tero.panhelainen@laakkonen.fi

Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju. Se edustaa 15 suomalaisille hyvin tuttua automerkkiä ja myy vuosittain noin 36 000 uutta ja käytettyä autoa. Laakkonen tarjoaa asiakkailleen kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Konserni työllistää 1100 autoalan ammattilaista ja sen liikevaihto on lähes 600 milj. €. Autojen vähittäismyynti on osa Laakkonen Yhtiöitä, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys.

 

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)