Laakkonen jatkaa Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppanina

25. tammikuu 2021

Leijonia kuljettavat sopimuskauden aikana Laakkosen edustamat ŠKODA-autot.

Suomen Jääkiekkoliitto ja Autokonserni Laakkonen ovat sopineet yritysyhteistyön jatkosta tuleville pelikausille. Leijonia kuljettavat sopimuskauden aikana Laakkosen edustamat ŠKODA-autot.

Autokonserni Laakkonen jatkaa suomalaisen jääkiekon tukemista ja pääyhteistyösopimus Suomen Jääkiekkoliiton kanssa jatkuu. Tulevilla kausilla autokumppanina nähdään jo jääkiekossa voimakkaasti vaikuttava ŠKODA. Sopimus kattaa liiton lisäksi miesten A-maajoukkueen ja naisten maajoukkueen sekä nuorten maajoukkueet.

”Laakkonen on yksi pitkäaikaisimpia yhteistyökumppaneitamme. On todella upeaa, että yhteistyö on jatkunut jo yli 10 vuotta. Hienoa, että kaksi vahvaa brändiä, Leijonat ja Laakkonen, saavat nyt rinnalleen jääkiekon MM-kisoista tutun Škodan”, Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen sanoo.

”Panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön, joten sopimus Jääkiekkoliiton kanssa onkin konsernin pisin yhteistyösopimus kautta aikojen. Olemme suomalaisena perheyhtiönä ylpeinä tukemassa koko Suomea yhdistävää jääkiekkoa ja sen harrastamista”, Autokonserni Laakkosen toimitusjohtaja Pietu Parikka toteaa.

”ŠKODA on toiminut MM-kisojen pääyhteistyökumppanina ennätykselliset 28 vuotta, joten jääkiekko ja ŠKODA kuuluvat yhteen. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä suomalaisen jääkiekon parissa ja siitä, että saamme olla mukana rakentamassa nuorten tiimipelaajien tulevaisuutta”, Helkama-Auton toimitusjohtaja Maija Koskela sanoo.

Perjantaina 15.1.2021 Jääkiekkoliitolle luovutettiin upouudet Škodat Laakkosen Herttoniemen ŠKODA-liikkeessä. Tästä käynnistyi uusi sopimuskausi juuri tulevien MM-kisojen alla.

Lisätiedot:

Matti Nurminen, toimitusjohtaja, Suomen Jääkiekkoliitto, puh. 050 545 6459 tai [email protected]

Pietu Parikka, toimitusjohtaja, Laakkonen Autokonserni, puh. 050 344 2886 tai [email protected]

Maija Koskela, toimitusjohtaja, Helkama-Auto Oy, puh. 050 550 6351 tai [email protected]

60-vuotias autokonserni Laakkonen kuuluu Suomen suurimpiin autojen vähittäismyyntiketjuihin. Autokonserniin kuuluu 1.1.2021 alkaen kaksi autoyhtiötä Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Laakkonen autokonserni edustaa kahdeksaa suomalaisille tuttua automerkkiä ja myy vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa. Laakkonen on täyden palvelun autotalo ja se tarjoaa asiakkaillensa kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Digitaalisiin palveluihin panostetaan voimakkaasti ja Laakkonen on edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Autokonserni Laakkonen kuuluu Laakkonen Yhtiöihin, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)