Laakkonen laajentaa Opel-jälleenmyyntiverkostoaan ja Laakkonen Varkaus on vuoden Opel-jälleenmyyjä

7. elokuu 2019

Lehdistötiedote 7.8.2019

Laakkonen laajentaa Opel-jälleenmyyntiverkostoaan

Autokonserni Laakkonen ja Opelia maahantuova LänsiAuto-konserni ovat sopineet yhteistyön laajentamisesta. Laakkonen avaa vuoden loppuun mennessä uudet Opel-liikkeet neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Kuopiossa, Porvoossa ja Lappeenrannassa. Entuudestaan Laakkonen toimii Opel-jälleenmyyjänä Jyväskylässä, Kouvolassa ja Varkaudessa.

”Meillä on Opel-liiketoiminnasta entuudestaan erinomaiset kokemukset. Opel on noussut viime vuosina myydyimpien automerkkien joukkoon Suomessa. Opelilla on erittäin laaja ja kilpailukykyinen mallisto sekä henkilö- että hyötyajoneuvopuolella. Tuleva Opel-palveluverkostomme antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää merkin myynti- ja huoltopalveluita kaikkien asiakasryhmiemme tarpeisiin.”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

LänsiAuto-konsernin johtaja Tommi Köninki odottaa laajentuvalta yhteistyöltä paljon. ”Olemme molemmat erittäin vakuuttuneita siitä, että Opelin markkinaosuus kasvaa kilpailukykyisen malliston myötä tulevina vuosina ja tulemme tekemään lujasti töitä tämän toteuttamiseksi. Laakkosella on vankka kokemus autokaupasta – sekä Opelista usealla paikkakunnalla, minkä ansiosta uusissa pisteissä päästään varmasti hyvään vauhtiin nopealla aikataululla.”

Laakkonen Varkaus on vuoden Opel-jälleenmyyjä

Opel Automobile GmbH palkitsee ”Dealer of the Year” -tunnustuksella myynnissä, kannattavuudessa ja asiakastyytyväisyydessä parhaiten menestyneitä eurooppalaisia Opel-jälleenmyyjiä. Suomen jälleenmyyjistä paras ja ”Dealer of the Year 2019” palkinnon saaja on Laakkonen Varkaus. Palkintojenjakotilaisuus pidetään marraskuussa Kroatiassa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tero Panhelainen, Laakkonen autokonserni, puh. 050 4520 470 tai tero.panhelainen@laakkonen.fi

Konsernijohtaja Tommi Köninki, Länsiauto-konserni, puh. 050 545 8515 tai tommi.koninki@lansiauto.fi

 

Laakkonen on yksi Suomen suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista. Edustamme 8 suomalaisille tuttua automerkkiä ja myymme vuosittain noin 35 000 uutta ja käytettyä autoa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin, joiden hyödyntämisessä olemme edelläkävijä autoalalla. Laakkosen autokonserni kuuluu Laakkonen Yhtiöihin, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys. www.laakkonen.fi

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Laakkonen
Hakuvahdit (0)