Laakkonen on aloittanut Ford-myynnin Varkaudessa.

11. marraskuu 2021

Laakkonen on laajentanut valtakunnallista Ford-liiketoimintaansa nyt myös Varkauden alueelle, jossa on aloitettu Fordin henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti, varaosamyynti sekä huoltotoiminnot nykyisissä myymälätiloissa Harjulantie 6:ssa. Ford-avajaiset pidetään torstai-lauantai 11-13.11.2021.

”Ford on toiminut Suomessa jo 95 vuoden ajan ja meille on tärkeää, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme kattavasti koko maassa. On hienoa, että Ford-toiminta jatkuu Varkauden talousalueella vahvana ja pystymme tarjoamaan jatkossakin asiakkaillemme paikallisesti uudistuvan ja sähköistyvän mallistomme sekä uusia digitaalisia palveluita”, toteaa Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Johan Lindberg

Fordin laaja henkilö- ja pakettiautomallisto tarjoaa nykyaikaista tekniikkaa, liitettävyyttä, turvallisuutta ja taloudellisuutta sekä yritys- että yksityisasiakkaiden monenlaisiin tarpeisiin. Merkki myös sähköistyy nopealla tahdilla.

”Ford pystyy tarjoamaan sähköistetyn vaihtoehdon – hybridin tai täyssähköauton – jokaiseen myytävään henkilö- ja pakettiautomalliin jo muutaman vuoden kuluessa. Sähköistymisen rinnalla myös digitaaliset palvelut kehittyvät ja tulevat kaikkien ulottuville”,  kertoo Varkauden autotalonjohtaja Joona Laakkonen ja toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan laajaan Ford-mallistoon. Avajaisissa on nähtävillä mm. Fordin sähköisen malliston lippulaiva Mustang Mach-e. 

Tämän laajentumisen jälkeen Laakkonen palvelee Suomen suurimpana Ford -jälleenmyyjänä Ford-asiakkaita viidellä paikkakunnalla: Porvoossa ja Varkaudessa, sekä eksklusiivisissa Ford Storeissa Espoossa, Helsingissä ja Raisiossa. Laakkosen markkinaosuus valtakunnallisesta Ford-myynnistä on noin 20 %.

Tutustu avajaisten ohjelmaan ja tarjouksiin tästä >>

Lisätiedot:

Autotalonjohtaja Joona Laakkonen, Laakkonen Autokonserni, puh. 050 378 7084 tai [email protected]
Toimitusjohtaja Johan Lindberg, Oy Ford Ab, puh. 010 3447 139 tai [email protected]

Reilu 60-vuotias autokonserni Laakkonen on henkilökunnastaan ja asiakkaistaan välittävä suomalainen perheyhtiö, joka lukeutuu Suomen suurimpiin autojen vähittäismyyntiketjuihin lähes 550 miljoonan euron liikevaihdolla. Autokonserniin kuuluu kaksi autoyhtiötä Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy.

Laakkonen autokonserni edustaa kahdeksaa kaupallisesti merkittävää, vastuullisuutta ja kestävää kehitystä edistävää autobrändiä. Myymme vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa sekä hoidamme yhteensä 200 000 huoltokäyntiä. Täyden palvelun autotalona tarjoamme kaikki palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.

Toimintaamme ohjaavat vahvasti Laakkosen arvot – yhdessä, vastuullisesti ja asiakasta arvostaen. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä, kaikissa kanavissa. www.laakkonen.fi

Sosiaalinen Media

Facebook            https://www.facebook.com/LaakkonenOy/
                            https://www.facebook.com/LaakkonenFord/
Instagram            https://www.instagram.com/autotalolaakkonen/
LinkedIn              https://www.linkedin.com/company/laakkonen-group/
Twitter                 https://twitter.com/LaakkonenOy
YouTube             https://www.youtube.com/channel/UCUIn93YNRQ_Y2Pfpmv_Kp6A

Älykäs autoilu blogi   https://www.laakkonen.fi/konserni/ajankohtaista/alykas-autoilu-blogi/

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)