Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Laakkonen ostaa Delta Bavarian liiketoiminnan ja vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana BMW-jälleenmyyjänä

16. maaliskuu 2018

Autokonserni Laakkonen ja Delta Auto Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Laakkonen ostaa Delta Bavarian liiketoiminnat Lahdessa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Liiketoimintakauppa vahvistaa Laakkosen asemaa suurimpana BMW-jälleenmyyjänä Suomessa. Kaupan toteutumisen jälkeen Laakkosella on BMW-liikkeet Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Lahden, Kouvolan ja Lappeenrannan BMW automyynti- ja jälkimarkkinointipalvelut siirtyvät kaupan myötä Laakkoselle 1.6.2018 alkaen. Delta Bavarian henkilökunta siirtyy samassa yhteydessä Laakkosen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakauppa edellyttää vielä kilpailuviranomaisten hyväksymisen.

”Laakkonen on tehnyt tiivistä yhteistyötä BMW-merkin kanssa lähes kolmen vuosikymmenen ajan Suomessa. BMW-verkostomme laajentuminen luo meille entistä paremmat mahdollisuudet palvella BMW asiakaskuntaamme Suomessa ja kehittää merkin palveluja kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme eduksi. Liiketoiminnan siirto pyritään toteuttamaan siten, että siitä ei aiheudu katkoksia asiakaspalveluun.”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Delta Auto keskittyy jatkossa muiden edustamiensa automerkkien liiketoiminnan kehittämiseen 17 paikkakunnalla. Lahdessa toiminta jatkuu KIA-jälleenmyyjänä ja Kouvolassa sekä Lappeenrannassa Kian ja Mitsubishin merkeissä.

”Delta Bavarian liiketoiminnan myynti on osa Delta Auton kehitysohjelmaa ja vapauttaa pääomaa muun liiketoimintamme kehittämiseen”, toteaa Delta Auton toimitusjohtaja Pekka Ryynälä.

Lisätiedot:

Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen
puh. 050 452 0470 tai tero.panhelainen@laakkonen.fi

Delta Auto Oy:n toimitusjohtaja Pekka Ryynälä
puh. 0400 505 875 tai pekka.ryynala@delta.fi

 

Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju. Edustamme 15 suomalaisille hyvin tuttua automerkkiä ja myymme vuosittain noin 35 000 uutta ja käytettyä autoa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin, joiden hyödyntämisessä olemme edelläkävijä autoalalla. Laakkosen autokonserni kuuluu Laakkonen Yhtiöihin, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys.

Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi, Mazda- ja Opel-autoja paikkakuntakohtaisesti 19 toimipisteessään. Delta tarjoaa lisäksi huoltopalveluita kaikille merkeille ja korjaa korivauriot kolarin sattuessa. Delta Auto on myös maan suurimpia käytettyjen autojen myyjiä. 

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)