Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

"Näytämme asiakkaalle huoltotoimenpiteet mekaanikon silmin”

4. kesäkuu 2020


Laakkonen on ottanut autojen huoltovideot käyttöönsä lähes kaikissa toimipisteissään ensimmäisenä autoliikeketjuna Suomessa. Autojen huoltotoiminta on nyt entistä tarkemmin dokumentoitua, vastuullisempaa ja läpinäkyvämpää. ”Ääni ja kuva ovat lyömätön yhdistelmä huoltoinformaation jakamiseen”, Laakkosen jälkimarkkinointipäällikkö Toni Louho kertoo.

Laakkonen on ottanut autojen huoltovideot käyttöönsä kaikissa toimipisteissään ensimmäisenä autoliikeketjuna Suomessa. Autojen huoltotoiminta on nyt entistä tarkemmin dokumentoitua, vastuullisempaa ja läpinäkyvämpää. Palvelun tarkoituksena on lisätä asiakastyytyväisyyttä ja uskollisuutta tarjoamalla entistä tarkempaa ja havainnollisempaa tietoa huoltotoimenpiteistä.

”Halusimme tarjota asiakkaillemme läpinäkyvämpää huoltopalvelua ja kertoa uudella tavalla, mitä autonhuollossa tapahtuu. Kun auto on nostettu ylös nosturilla, voimme näyttää otoksia asioista, joita asiakas ei yleensä pysty näkemään. Ääni ja kuva ovat lyömätön yhdistelmä tämänkaltaisen informaation jakamiseen”, Laakkosen jälkimarkkinointipäällikkö Toni Louho kertoo.

Asiakkaan on mahdollista tilata videotarkastus ilmaiseksi verkkovarausjärjestelmästä. Kaikki määräaikaishuollot videoidaan nykyisin Laakkosella. Videoita tehdään tällä hetkellä noin sata päivässä. Palvelu on tarjolla yhtäläisesti kaikille Laakkosen automerkeille. Videot lähetetään asiakkaille tekstiviesti- sekä sähköpostilinkkinä.

Kokonaisuutta täydentää Laakkosen MaksuDiili-tili, joka on joustava tapa maksaa varaosat ja tarvikeostot asiakkaalle sopivissa kuukausierissä. MaksuDiilin avulla huoltolaskun voi maksaa etukäteen mobiilisti puhelimeen lähetettävän maksulinkin avulla. Auton noutaminen huollosta hoituu tällöin nopeasti ja vaivattomasti.

Uusia ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti

Laakkonen kehittää huoltovideopalvelua jatkuvasti. Erilaisia kuvausmenetelmiä voidaan esimerkiksi tulevaisuudessa lisätä. Kaikki Laakkosen mekaanikot ovat käyneet vähintään kaksi videointiin liittyvää koulutusta.

”Jos moottori pitää ylimääräistä ääntä, videon avulla pystymme havainnollistamaan asiakkaalle mekaanikkomme kertomana, mikä autossa on mahdollisesti vikana. Koko ajan kehitämme palvelua ja viemme sitä uudelle tasolle. Uutena ominaisuutena voimme nyt lisätä kustannusarvion korjauksesta videoon. Asiakas voi näin puhelimellaan kuitata kustannusarvion hyväksytyksi”, Louho kertoo.

”Kuvamateriaalilla on myös helppo osoittaa, että esimerkiksi renkaat ja pakoputkisto ovat kunnossa, ja ettei alustan nivelistössä ole välyksiä – teemme asiakkaille informatiivisia selvityksiä, että kaikki on hyvin.”

Lisätiedot:

Toni Louho, jälkimarkkinointipäällikkö, puh. 040 517 3245, toni.louho@laakkonen.fi
Ville Raatikainen, jälkimarkkinointijohtaja, puh. 040 505 4099, ville.raatikainen@laakkonen.fi

 

 

 

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)