Laakkonen vahvistaa johtoryhmäänsä – Mikko Mykrä Chief Business Development Officeriksi

7. helmikuu 2022

Mikko Mykrä Chief Business Development Officeriksi

 

Mikko Mykrä on nimitetty Laakkosen Chief Business Development Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.3.2022 alkaen. Tehtävässään Mikko vastaa autoliiketoiminnan strategisesta kehityksestä, markkinoinnista ja viestinnästä, digitalisaatiosta, henkilöstöstä ja ICT:stä. Mikko raportoi Laakkosen toimitusjohtajalle Pietu Parikalle.

”Autoilun sähköistyminen, digitalisaatio ja asiakaskokemuksen merkityksen korostuminen muuttavat autoalaa nopeammin ja merkittävämmin kuin koskaan aikaisemmin. On hienoa saada Mikon kaltainen kokenut ja näkemyksellinen johtaja tiimiimme kehittäessämme Laakkosen toimintaa kohti tulevia vuosia ja vuosikymmeniä”, kommentoi Laakkosen toimitusjohtaja Pietu Parikka.

”Laakkosen tiimiin on erityinen kunnia liittyä. Talo on tunnettu ihmisiä arvostavasta kulttuuristaan, suomalaisesta perheomistajastaan, upeista ammattilaisistaan ja yhtiön DNA:han kirjoitetusta palosta palvella asiakkaita”, kertoo Mikko Mykrä.

Mykrällä on monipuolinen kokemus autoalalta ja hän on toiminut aiemmin K-Autossa mm. kehitysjohtajana ja Volkswagen-johtajana.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Pietu Parikka, puh. 050 344 2886, [email protected] 
Chief Business Development Officer Mikko Mykrä, puh. 050 306 4117

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)