Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

ASIAKASTIEDOTE: Laakkosella varaudutaan koronavirukseen (COVID-19)     

13. maaliskuu 2020

Asiakastiedote 13.3.2020

Laakkosella varaudutaan koronavirukseen (COVID-19)                 

Koronavirus on vaikuttanut ihmisten elämään ympäri maailman helmi-maaliskuun aikana ja koronaviruksen odotetaan saavuttavan epidemiatason myös Suomessa ennemmin tai myöhemmin. Meillä Laakkosella asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja olemme varautuneet ja ryhtyneet ennaltaehkäiseviin toimiin.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös mahdollisissa poikkeustilanteissa.

Ohjeet Laakkosen tiloissa vieraileville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille: 

  1. Pysy kotona, jos olet sairas – Jää matalalla kynnyksellä kotiin, jos tunnet itsesi vähänkin kipeäksi. Koronavirukselle tyypillisiä oireita voivat olla yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut ja päänsärky. Jos epäilet koronavirustartuntaa, ole yhteydessä terveyskeskukseesi puhelimitse. 
  1. Olemme tehostaneet pintojen siivousta – Olemme kaikissa Laakkosen toimitiloissa tehostaneet siistimisrutiiniamme. Virustartunnalle otolliset pinnat kuten pöydät, ovenkahvat ja hissipainikkeet puhdistetaan Työterveyslaitoksen suositusten mukaisesti. Asiakaslehdet on siivottu pois ja lapsille tarkoitetut puuhanurkkaukset on suljettu ja leikkikalut ja väritystarpeet poistettu. 
  1. Muista hygienia – Noudata erityisen tarkkaa käsi- sekä aivastamis- ja yskimishygieniaa. Vallitsevassa tilanteessa emme kättele. WC-tiloissa on käytettävissä sekä saippuaa että käsidesiä. Käsidesipulloja on myös näkyvästi esillä liikkeissämme. 
  1. Henkilökunnalla on toimintaohjeet – Henkilökunnalle on jaettu toimintaohjeet liittyen tilanteisiin, joissa on syytä epäillä tartuntaa. Ohje on laadittu yhteistyössä työterveyshuollon toimijoiden kanssa. 
  1. Emme järjestä tiloissamme suuria yleisötilaisuuksia - Asiakaspalvelu pystyy palvelemaan asiakkaitamme myös digitaalisia kanavia hyödyntäen esimerkiksi verkon ja sähköpostin välityksellä, joiden lisäksi puhelinta ja videotapaamisia hyödynnetään entistä aktiivisemmin.


Yllä mainittujen ohjeiden lisäksi olemme peruneet kaikki ulkomaille suuntautuvat työmatkat toistaiseksi. Kotimaassa kommunikoimme toimipisteidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa lähtökohtaisesti etäyhteyksin, välttämätön työmatkustus tapahtuu ensi sijassa yksityisautoilla välttäen julkisia liikennevälineitä.

Henkilöstöllemme on ohjeistettu, että myös vapaa-ajan matkustamista riskialueille tulee välttää. Jos henkilöstöömme kuuluva kuitenkin matkustaa riskialueelle, hän on 14 päivää karanteenissa Suomeen saapumisensa jälkeen. Kansainväliset yhteistyökumppanimme, kuten automerkkien edustajat, eivät pääsääntöisesti omien yritystensä matkustuskielloista johtuen vieraile Suomessa lainkaan.

Seuraamme viranomaisten tiedotusta aktiivisesti sekä kerromme myös mahdollisista muutoksista tähän ohjeistukseen. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme niin asiakkailtamme kuin henkilöstöltämme ymmärtävää suhtautumista asiaan. Teemme joka päivä parhaamme, että asiointi Laakkosella olisi mahdollisimman turvallista.

Ystävällisin terveisin,

Tero Panhelainen

Toimitusjohtaja

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)