Legendaarinen Opel -logo – uusi salama esitelty.

19. maaliskuu 2021

Ympyrän muotoinen salama on sisustanut kaikkia Opelin malleja aina vuodesta 1963 lähtien. Tunnus vaihteli sen jälkeen hieman aina mallista ja valmistusvuodesta riippuen. Uudistuksia seurasi uudella vuosituhannella, jolloin salama sai kolmiulotteisen muodon yrityksen logon ja tuotteiden tunnuksen liikkuessa lähemmäs toisiaan. Vuodesta 2016 Opel-malleja koristeli tarkkaan veistetty kromisalama. Yrityksen virallinen logo suunniteltiin modernin tasaiseksi uudemman kerran 2017. Tulevien ajoneuvojen uudistettu salama sopii nyt täydellisesti niin autojen tunnusmerkiksi kuin digitaalisen viestinnän tarpeisiin. 

Uusi Mokka on ensimmäinen malli, joka esittelee Opelin uuden, selkeän tunnusmerkin, tyylikkään keulamoduulin - Opel Vizorin, joka kattaa koko ajoneuvon etuosan aina konepellin alapuolelle asti. “Mokka” -tunnus on uudistettu erityisellä kirjasimella, ja se on nyt keskeisellä paikalla takaluukussa Opel-salaman alapuolella. Myös legendaarinen tuotemerkki on piirretty uudelleen ja se koristaa jatkossa kaikkia tulevia saksalaisen autonvalmistajan malleja. 

”Ympäröivä rengas on nyt ohuempi, herkempi, tarkempi ja erottuvampi. Tämä korostaa salamaa entisestään ”, sanoo Opelin muotoilujohtaja Mark Adams. ”Kaikki yksityiskohdat ovat erittäin teräviä ja hyvin pienellä säteellä. Opel-teksti on integroitu ympyrän alaosaan - kuin hieno kaiverrus korussa. Se osoittaa puhdasta saksalaista tarkkuutta. Integroimme salaman näkyvästi Vizoriin ja järjestimme sen keskelle takana olevaa mallinimeä.”

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)