Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Löylynlyömät tarjoukset Laakkosen Merkkipäivillä 18.-25.3.

17. maaliskuu 2017

Nyt heitetään isolla kuupalla löylyä autokauppaan!

Suomen kuumimmassa autotapahtumassa juhlavuoden tarjoukset 15 automerkiltä, erikoishinnoitellut vaihtoautot ja varuste-, tarvike- ja vakuutustarjoukset takaavat kunnon löylyt.
Myös auringon jo mukavasti lämmittäessä kannattaa tulla Merkkipäiville katsastamaan uutta autoa kevääksi ja kesäksi.

Uutuusmallit ja markkinoiden laajin vaihtoautovalikoima tarjoavat todella otolliset puitteet elämäsi autokaupoille. Tarjoamme auton omistamiselle fiksun vaihtoehdon: Laakkosen FiksuDiilillä saat uuden auton käyttöösi kiinteällä kuukausivuokralla 2-4 vuodeksi ilman käsirahaa ja muita vakuuksia.

Vasta vai vihta?

Saunomisen ystäville meillä on mieltä ja saunaa lämmittävä kilpailu Facebook-sivullamme. Osallistu arvontaan kommentoimalla kumpi sana sopii paremmin: vasta vai vihta. Voit voittaa puilla lämpiävän Harvia Finland -huippukiukaan, joka on 100-vuotiaan Suomen kunniaksi valmistettu erikoismalli! Sen arvo on 1500 euroa. Arvonnan säännöt

Maan kuumimmasta autotapahtumasta voit nauttia kaikissa liikkeissämme lauantaista lauantaihin 18.-25.3. Ja tarjouksista, joita et muualta saa.

Liikkeemme ovat avoinna myös sunnuntaina 19.3. Palvelemme ma-pe 9-18, la 10-15 ja su 19.3. klo 11-15.


Tervetuloa!

 

Katso Merkkipäivien tarjoukset tästä>>

Osallistu arvontaan Facebookissa >>

Laakkonen
Hakuvahdit (0)