Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Marja Hintikka ja Ernest "Erkku" Lawson Laakkosen vauhdikkaaseen SKODA-tiimiin!

10. helmikuu 2020

Seuratut mediakasvot Marja Hintikka ja Ernest "Erkku" Lawson kuuluvat nyt Laakkosen SKODA-tiimiin!

Sujuva liikkuminen on Marja Hintikan tapahtumien täyteisessä elämäntilanteessa ykkösprioriteetti. Marja haluaa, että kulkupeli on paitsi turvallinen myös tilava perheauto, sillä Marjan lisäksi autossa matkustavat myös hänen aviomiehensä ja perheen kolme lasta.

”Tila on meille tärkeää, sillä autoomme tulee joka päivä mahtua helposti kasa ihmisiä ja kasa tavaroita”, kertoo Marja ja jatkaa:

”Tämä on jo meidän kolmas ŠKODA, ja lapsillamme onkin ollut tapana antaa nimi perheemme jokaiselle autolle. Edellinen kulki nimellä Erkki ja nykyinen auto tunnetaan nimellä Baxter.” Koska ŠKODA oli Marjalle jo entuudestaan tuttu merkki, tuntui yhteistyö ŠKODAa edustavan Laakkosen kanssa erittäin luontevalta ja nastalta jutulta.

Yhteistyön myötä Marja tullaankin jatkossa näkemään Laakkosen ŠKODA-tapahtumissa sekä somekanavissa.

Uusia kokemuksia Kodiaqin ratissa

ŠKODA Kodiaqin valitsi kulkupelikseen myös Ernest ”Erkku” Lawson, joka ihastui Kodiaqiin heti koeajolla. Erityisesti autossa viehättivät turvallisuus ja tila. Nämä ominaisuudet ovatkin erittäin tärkeitä juuri nyt, sillä Erkun perheeseen on pian syntymässä toinen pienokainen.

Tilan ja turvallisuuden ohella myös värillä on väliä. Oheisesta kuvasta Erkku totesikin coolisti "Once you go black". Yhteistyöltä Laakkosen kanssa Erkku odottaa uusia kokemuksia ja hauskoja hetkiä.

Yhteistyön myötä hänet tullaan myös näkemään Laakkosen ŠKODA-tapahtumissa ja tuleepa armoton Erkku testaa -sarjakin saamaan jatkoa.

Kannattaa siis seurata Laakkosen some-kanavia Facebookissa | Instagramissa | LinkedInissä | YouTubessa.

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)