Nordcenter ja Bavaria Laakkonen yhteistyöhön.

21. huhtikuu 2021

Nordcenter ja Bavaria Laakkonen ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta Nordcenterissä. Bavaria Laakkonen ja BMW tulevat näkymään kattavasti kenttäalueella sekä Nordcenterin tapahtumissa.

Nordcenter ja Bavaria Laakkonen ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta Nordcenterissä. Bavaria Laakkonen ja BMW tulevat näkymään kattavasti kenttäalueella sekä Nordcenterin tapahtumissa. Sopimus tähtää pitkäaikaiseen yhteistyöhön osapuolten välillä.

Vastuullisuus keskiössä

Nordcenter on ensimmäisten kenttien joukossa ottanut käyttöön GEO -ympäristöjärjestelmän ja nyt valmistelussa oleva vastuullisuusohjelma on tärkeä elementti Nordcenterille. BMW on osaltaan edelläkävijä vastuullisuusasioissa ja onkin maailman vastuullisin autovalmistaja. Lue lisää tästä >>

Laakkonen-konsernilla on ISO14001 sertifioitu ympäristöohjelma ja konsernin liikkeiden huolto- ja korjaustoiminnasta syntyvällä jätteellä on 68 %:n kierrätys- ja 92 %:n hyötykäyttöaste. Lisäksi konserni on sitoutunut oman GreenDrive-ohjelmansa myötä edistämään autoilijoiden ympäristötietoutta ja kehittämään ympäristöystävällistä autoilua edistäviä tuotteita, kuten esim. GreenDiili-rahoitussopimus.

”Nordcenterin, Bavaria Laakkosen ja BMW:n tavoitteet ympäristön eteen tehtävästä työstä sopivat hyvin yhteen ja tukevat osaltaan Nordcenterin vastuullisuusohjelman toteutumista.” kommentoi Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti.

Koeajotoiminta keskeisenä elementtinä

Golfkauden ajan Nordcenterissä on koeajettavissa mielenkiintoisia BMW:n automalleja. Koeajot ovat varattavissa Nordcenterin vastaanotosta ja automalleihin voi tutustua Kartanon pihapiirissä.

”Mukavaa päästä tekemään yhteistyötä Bavaria Laakkosen ja BMW:n kanssa. Saimme rakennettua kattavan toiminnallisen yhteistyön, joka laajentaa osaltaan Nordcenterin tarjontaa monipuolisena vapaa-ajan keskuksena”, tiivistää Antti Ahti.

Golf on lajina suosittu harrastus BMW-asiakaskunnalle ja tärkeä sponsorointikohde BMW:lle. On siis luontevaa Bavaria Laakkoselle olla yhteistyössä Nordcenterin kanssa, joka on laadukas ja huipputason kenttä”, toteaa markkinointijohtaja Tea Koivisto. ”Olemme erityisen iloisia yhteistyömme laajuudesta ja Nordcenterin sitoutumisesta”, hän jatkaa.

Lisätietoja:

Antti Ahti
toimitusjohtaja
Oy Nordgolf Ab

Tea Koivisto
markkinointijohtaja
Laakkonen-konserni
[email protected]
puh. +358 50415 2574

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)