Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Opel Vivaro-e, suosikkimallista täyssähköinen versio vuonna 2020.

21. marraskuu 2019

Opelin sähköistymistarina saa jatkoa! Suosittu Opel Vivaro -mallisto täydentyy ensi vuonna täyssähköisellä mallilla. Täyssähköiseen Vivaro-e:hen asiakkaat voivat valita kahdesta akkuvaihtoehdosta omiin tarpeisiinsa sopivamman. Pienempitehoinen, 50 kWh:n kokoinen akku tarjoaa 200 kilometrin toimintamatkan ja 75 kWh akku puolestaan 300 kilometrin toimintamatkan (WLTP). 

Opel goes electric –strategian mukaisesti Opelin kaikista malleista on saatavilla sähköinen versio vuoteen 2024 mennessä. Vivaro-e saakin seurakseen täyssähköisen Combo-e:n vuonna 2021.

Suositun Opel Vivaron 3. sukupolvi tuli markkinoille tänä syksynä. Monikäyttöinen suosikkimalli on nyt saatavana kahden sijaan kolmella eri pituudella (4,60 m, 4,95 m ja 5,30 m). Edeltäjään verrattuna myös hyötykuorma on kasvanut 200 kilolla (nyt jopa 1400 kg) ja vetopaino 500 kilolla (nyt jopa 2500kg). Myös kuljettajan ja matkustajan mukavuuteen on panostettu. Uutuudessa on paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten IntelliGrip-pidonhallinta ja 180 asteen panoraamanäkymän auton taakse tarjoava kamera. Jokapäiväistä käyttöä helpottaa myös jalanheilautuksella avautuvat ja sulkeutuvat liukuovet sekä pitkätkin kuljetustarpeet mahdollistava FlexCargo-järjestelmä.

Laakkonen Opel –myyntipisteet:
Laakkonen JOENSUU
Laakkonen JYVÄSKYLÄ 
Laakkonen KOUVOLA 
Laakkonen KUOPIO
Laakkonen PORVOO
Laakkonen VARKAUS

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)