Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Pietu Parikka on nimitetty Laakkosen uudeksi toimitusjohtajaksi.

8. kesäkuu 2020


KTM Pietu Parikka on nimitetty autokonserni Laakkosen uudeksi toimitusjohtajaksi. Parikka on toiminut Laakkosen talousjohtajana vuodesta 2018 sekä vt. toimitusjohtajana kuluneen kevään aikana. Ennen Laakkoselle siirtymistä Parikka teki uraa kansainvälisessä liikkeenjohdon konsultointiyritys Ernst & Youngissa.


– Pietu Parikassa yhdistyvät henkilöjohtamisen taito ja syvä talousosaaminen. Näitä ominaisuuksia tarvitaan vallitsevassa markkinatilanteessa. Uskon, että hän pystyy kannustamaan koko henkilöstöä entistä parempiin tuloksiin positiivisella ja valmentavalla johtamistyylillään, sanoo autokonserni Laakkosen hallituksen puheenjohtaja Reetta Laakkonen.


– Olen kiitollinen Laakkosen perheelle ja yhtiön hallitukselle luottamuksesta ja mahdollisuudesta luotsata konsernia eteenpäin. Tunnen Laakkosen innovatiivisena edelläkävijänä ja näen yhtiön tulevaisuuden kirkkaana autoalan haastavista ajoista huolimatta. Laakkosen eväät onnistumiseen ovat osaava, innostunut ja sitoutunut henkilökunta sekä vahvat automerkit ja luottoyhteistyökumppanit, Pietu Parikka sanoo.

Hän aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi.


BMW- ja MINI-liiketoiminta omaksi liiketoiminta-alueeksi

Toimitusjohtajavaihdoksen lisäksi Laakkonen perustaa uuden yrityksen, johon se keskittää BMW- ja MINI -automerkkien liiketoiminnan.

– Laakkonen on suurin BMW:n jälleenmyyjä Suomessa sekä ainut virallinen MINI-jälleenmyyjä, joten on luontevaa eriyttää näiden merkkien liiketoiminta omaksi tulosyksiköksi. Näin voimme entistä paremmin keskittyä merkkikohtaisten palvelujen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen koko autokonsernissa, kommentoi Parikka.

Uusi yhtiö aloittaa toimintansa 1.1.2021. BMW- ja MINI-liiketoimintojen parissa työskentelevä henkilökunta siirtyy uuteen yritykseen vanhoina työntekijöinä.

 

Lisätiedot: Tea Koivisto, markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh. 050 415 2574, tea.koivisto@laakkonen.fi

 

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)