Škoda Kodiaq Finlandia-hiihto-organisaation käyttöön

15. tammikuu 2019

(Kuvassa vasemmalta: Iinu Kopra, Marko Marttinen, Hannu Viitala, Esko Saari ja Janne Marvaila.)

Laakkonen luovutti Škoda Kodiaq-maasturin Finlandia-hiihto-organisaation käyttöön Lahdessa

46. Finlandia-hiihto järjestetään Lahdessa 23.–24.2.2019. Finlandia-hiihto on nuorisourheilua tukeva tapahtuma, joka on osaltaan ajamassa Laakkoselle tärkeää lasten ja nuorten hyvinvoinnin asiaa. Liikunnalla ja terveydellä on keskeinen rooli hyvinvoinnissa.

Solmitun yhteistyön myötä Laakkonen Lahden Skoda-myyntipäällikkö Marko Marttinen ja Skoda-automyyjä Iinu Kopra luovuttivat uuden Skoda Kodiaq-maasturin Finlandia-hiihto-organisaation käyttöön. Aurinkoisena talvipäivänä autoa vastaanottamassa olivat hymyssä suin Finlandia-hiihdon markkinointipäällikkö Hannu Viitala ja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Esko Saari sekä Lahden Hiihtoseuran toiminnanjohtaja Janne Marvaila.

”Tämä Škodan Kodiaq-malli tarjoaa nautinnollisia ajoelämyksiä ja suoritusvarmuutta autoiluun niin kaupungissa kuin maantielläkin. Se vie hiihtoporukat varmasti perille ja ladun äärelle – pito on aina kohdallaan”, sanoo myyntipäällikkö Marko Marttinen.

"Finlandia-hiihto on erittäin tyytyväinen Laakkosen ja Škodan yhteistyösopimukseen. Sopimus on arvokas rakentaessamme uutta ilmettä hiihtoomme. Ja mikä tärkeintä, kaikki kohdentuu seurojemme vahvaan nuorisotoimintaan sekä maan suurimpaan lasten hiihtotapahtumaan Lasten Finlandiaan", kommentoi markkinointipäällikkö Hannu Viitala.

"Organisaatiomme käyttöön saatu Škoda Kodiaq on osoittautunut mainioksi autoksi talvisen suurtapahtuman järjestelyissä. Auto on erittäin maastokelpoinen tämän hetkisissä lumisissa olosuhteissa. Auto on ketterä ja vakaa niin maastossa kuin tien päälläkin ja ennen kaikkia autossa istuessa tunne on turvallinen. Tilavat henkilötilat- ja tavaratila antaa autolle myös monipuoliset käyttömahdollisuudet", jatkaa Viitala.

Laakkonen ja Škoda toivottavat kaikille Finlandia-hiihtoon osallistuville hauskaa ja turvallista hiihtotapahtumaa! Nähdään paikan päällä!

Linkkejä:
www.finlandiahiihto.fi
http://www.laakkonen.fi
www.laakkonen.fi/skoda

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Laakkonen
Hakuvahdit (0)