Liikkeemme ovat suljettuina maanantaina 6.12. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Täyssähköinen - Suomessa huippusuosittu - Opel Mokka-e on voittanut Kultainen ohjauspyörä 2021 -palkinnon.

11. marraskuu 2021

Täysin uusi Opel Mokka-e katumaasturi on voittanut Kultainen ohjauspyörä 2021 -palkinnon. Vuoden 2017 Ampera-e:n ja 2020 Corsa-e:n jälkeen Mokka-e on jo kolmas Opelin sähköinen automalli, joka on voittanut halutun tittelin. Kultainen ohjauspyörä -palkinnon Opel on voittanut kaikkiaan 19 kertaa.

Kultainen ohjauspyörä -palkinnon lanseerasi Axel Springer vuonna 1976 ja se on sen jälkeen ollut yksi autoteollisuuden arvostetuimmista palkinnoista. Asiakkaiden ja asiantuntijoiden ääniyhdistelmä tekee siitä erityisen suositun.

Keväällä ensiesitelty täyssähköinen Opel Mokka-e on noussut myyntimenestykseksi läpi Euroopan. Nopealla tahdilla Mokka-e:stä on tullut myös suomalaisten suosikki. Esimerkiksi lokakuussa Suomessa myytiin lähes 100 täyssähköistä Mokka-e:tä. Vahvasta myynnistä huolimatta autoja on saatavissa edelleen myös nopeaan toimitukseen. 

”Uskon vahvasti, että tämän arvostetun palkinnon saavutti paras Opel, jonka olemme koskaan valmistaneet. Uuden sukupolven Opel Mokka-e erottuu kilpailijoistaan paitsi tekniikaltaan niin myös ainutlaatuisella muotoilullaan ja poikkeuksellisen hyvällä varustelullaan. Dynaaminen ulkonäkö, ikoninen ja tunnistettava Vizor -keulailme sekä ohjaamon ydin Pure Panel ovat osoitus uudesta saksalaisesta suunnittelufilosofiasta ja päät kääntävästä tulevaisuudesta”, kiteyttää Opelin maajohtaja Tomi Mäkinen. 

Uusi Opel Mokka-e tekee vaikutuksen paitsi rohkealla ja puhtaalla muotoilullaan myös suorituskyvyllään. Sähkömoottori tarjoaa tehoa 100 kW/136 hv ja maksimivääntöä 260 Nm. Tehokkuutensa lisäksi sähkömoottori tuottaa lähes äänetöntä ajovoimaa. 50 kWh:n akku tarjoaa jopa 342 kilometrin toimintasäteen (WLTP). Huippunopeus on elektronisesti rajoitettu150 km/h. Huippumoderni regeneratiivinen jarrujärjestelmä tekee Mokka-e:stä entistä tehokkaamman, sillä sähköajoneuvo voi kerää energiaa hidastuessa tai jarruttaessa. Akku voidaan ladata 80 prosenttiin jopa 30 minuutissa 100 kW:n tasavirtalatausasemalla.

Uusi täyssähköinen Opel Mokka-e Laakkoselta. Tutustu tästä >>

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)