Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

VERKKOKAUPAN PERUUTTAMISOIKEUS

Kauppasopimus on oikeus peruuttaa syytä ilmoittamatta 14 vuorokauden kuluessa auton vastaanottamisesta. Näitä ehtoja sovelletaan myös vaihtoautojen 14 päivän vaihto-oikeutta käytettäessä vaihdettavan auton palautuksen ja muiden asioiden osalta.

Peruuttamisoikeuden määräaika ja ehdot 

Peruuttamisoikeuden käyttämisen edellytyksenä on, että asiakas ilmoittaa Laakkoselle yksiselitteisellä tavalla peruuttavansa kaupan. Peruutus on tehtävä joko nettisivujen peruuttamislomakkeella (suositus) tai vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@laakkonen.fi. Sähköpostiviestiin otsikoksi ”Kaupan peruuttaminen” ja viestiin seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi kyseessä oleva auto (merkki, malli ja rekisterinumero), tilaus- ja toimituspäivämäärä ja mistä autoliikkeestä auto on noudettu.

Peruuttamisen määräaikaa on noudatettu, kun peruuttamisilmoitus on lähetetty 14 vuorokauden kuluessa auton vastaanottamisesta. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, ilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Pelkkä auton palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä, vaan peruutus on tehtävä yllä esitetyllä tavalla. Jos peruutusilmoitusta ei ole tehty yllä mainitun 14 vuorokauden määräajan kuluessa, oikeus peruutukseen poistuu.

Asiakkaan tehtyä peruutusilmoituksen auto on palauttava 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä liikkeeseen, josta auto on toimitettu. Laakkonen ja asiakas sopivat auton palauttamisesta erikseen. Mikäli asiakas laiminlyö auton palauttamisen määräaikaa, peruutusilmoitus raukeaa ja kauppa jää voimaan.

Peruutusoikeutta ei ole lainkaan, mikäli tilattu auto on erityisesti räätälöity asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin tai sitä on muunneltu asiakkaan toiveen mukaisesti siten, että sen ei katsota vastaavan normaalia myyntivalikoimaa.

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa auton ominaisuudet ja toimivuus samaan tapaan kuin myymälässä tehtävässä kaupassa.

Laakkosen velvoitteet 

Kauppasopimuksen peruuntuessa Laakkonen palauttaa asiakkaalle kaikki saamansa maksusuoritukset.

Palautussumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille neljäntoista (14) vuorokauden sisällä auton palautuksesta. Asiakkaalle ei aiheudu maksusuoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Laakkosella on oikeus pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes auto on palautettu.

Asiakkaan velvoitteet

Mikäli asiakas on ottanut auton käyttöön, hänen on korvattava Laakkoselle auton käyttöönoton jälkeen aiheutuneista arvonalenemiseen liittyvistä kuluista 8 % auton kauppasummasta ja 1,50 €/km auton vastaanottamisen jälkeen ajetuista kilometreistä.

Palautettavan auton kunto 

Palautettavan auton tulee olla kaikilta osin samassa kunnossa, jossa se oli luovutettaessa ja auton mukana tulee olla kaikki siihen kuuluvat vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet.

Laakkonen tarkistaa yhdessä asiakkaan kanssa, että yllä mainitut palautuksen ehdot täyttyvät.

Hakuvahdit (0)