NÄIN PELTI- JA LASIVAURIOT HOITUVAT LAAKKOSELLA

1

VAHINGON SATTUESSA

Kun vahinko tapahtuu, olethan yhteydessä meihin. Voit varata ajan vahinkotarkastukseen tämän verkkosivun kautta, soittaa meille tai lähettää kuvat vahingosta suoraan tällä nettisivulla olevan linkin kautta. Tämän jälkeen arvioimme autosi vaurion laajuuden, teemme kustannusarvion ja lähetämme tiedot tarkastuksesta vakuutusyhtiöösi. Tarkastus on maksuton. Voit myös saapua paikanpäälle – suoritamme tarkastuksen ilman ajanvarausta. Varaathan tähän kuitenkin hieman enemmän aikaa.

Testi alt teksti

Varaa aika

Varaa aika etukäteen tai tule ilman ajanvarausta.

ETSI LÄHIN LAAKKONEN VAURIOKORJAAMO

Säästä aikaa

Voit hoitaa vahingon arvioinnin sähköisesti lähettämällä kuvat vauriosta.

HOIDA TARKASTUS VERKOSSA

2

VAHINGON SATTUESSA

Vahingon sattuessa ole meihin yhteydessä. Teemme autollesi ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Voit tulla tarkastukseen heti, varata ajan tai hoitaa tarkastuksen sähköisesti lähettämällä meille kuvia vauriosta. Tarkastus on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mihinkään.

3

NOUDA AUTOSI

Olemme sinuun yhteydessä kun autosi on valmis noudettavaksi.

Testi alt teksti

Laakkonen huolto

POHJOLA KORJAAMOMESTARI

Jos olet Pohjolan asiakas, autovahingon sattuessa Pohjola Korjaamomestarimme auttaa sinua vahinkoilmoituksen teossa ja hoitaa autosi korjaukseen. Korjaamomestaripalvelu löytyy tällä hetkellä täyden palvelun vauriokorjaamoiltamme Espoosta, Helsingistä, Jyväskylästä, Kuopiosta, Lahdesta ja Porvoosta.

MUISTA MYÖS VAHINKOILMOITUS

Kun ole varannut ajan vahinkotarkastukseen, muistathan tehdä myös vahinkoilmoituksen. Vakuutusyhtiöt suosittelevat tekemään ilmoituksen sähköisesti, jonka pääset tekemään viereisistä linkeistä.