Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Rahoitus ja vakuutus

Rahoitusleasing, osamaksu, huoltoleasing ja vakuutukset

Rahoitusleasing antaa yrityksille pelivaraa

Kun haluat välttää pääoman sitomisen yritysautohankintaan, tutustu meidän rahoitusleasingpalveluun.

Rahoitusleasing on joustava vaihtoehto yritykselle, joka ei halua sitoa pääomaa auton hankintaan ja omistamiseen. Yritys maksaa vuokraa auton käyttämisestä sopimuskauden ajan. Vuokra-aika on 24-48 kk. Leasing sisältää pääomavuokran. Rahoitusleasing antaa myös mahdollisuuden suurempaan viimeiseen erään. Asiakasyritys vastaa auton huolto- ja ylläpitokustannuksista. Rahoitusleasingiin voi yhdistää vaivattomasti huolenpitosopimuksen ja vakuutukset.

Osamaksu on kevyempi rahoitusmuoto yrityksille

Ostettava auto käy usein vakuutena ja rahoituskorko on kiinteä. Luoton voi maksaa pois milloin vain.

Osamaksu on yrityksen taloutta tasapainottava rahoitusmuoto. Ostettava auto käy yleensä vakuutena. Rahoituskorko on kiinteä ja luoton voi katkaista maksamalla pois jäljellä olevan velan milloin vain sopimuskauden aikana. Mahdollisuus suurempaan viimeiseen maksuerään. Osamaksuun voi yhdistää vaivattomasti huolenpitosopimuksen ja vakuutukset.

Yritysautomyyntimme tarjoaa monipuoliset huoltoleasingpalvelut

Kun yritys haluaa päästä autoasioissa mahdollisimman helpolla, on huoltoleasing oikea vaihtoehto.

Laakkonen Leasing

Laakkonen Leasing on helposti budjetoitava ja selkeä rahoitusmuoto yrityksille ja se järjestyy vaivattomasti samasta Laakkosen liikkeestä kuin autokin. Laakkonen Leasing on huoltoleasing, jonka kiinteä kuukausivuokra sisältää

  • auton huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot
  • normaalista kulumisesta aiheutuvat korjauskustannukset
  • maksuttoman sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
  • kesä- ja talvirenkaat
  • renkaiden kausivaihdot
  • öljyn ja jäähdytysnesteen lisäykset tarvittaessa
  • merkkikohtaisen tiepalvelun
  • ensirekisteröinti- ja katsastusmaksut
  • arvonlisäveron 24 %

Kuukausivuokra määräytyy auton kokonaishinnan, leasingajan pituuden ja toivotun ajokilometrimäärän mukaan. Sopimusaika on 12-48 kk.

OP Leasing Plus

Huoltoleasing, joka yhdistää kahden vahvan toimijan parhaat osaamisalueet. Laakkonen valitsee asiakkaan kanssa autot ja sopivan varustelun sekä järjestää huoltopalvelut. OP Pankki puolestaan hoitaa leasingrahoituksen ja Yritysautoturvan, joka sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen. OP Leasing Plus tarjoaa kaikki huoltoleasingin hyvät puolet sekä auton käyttäjälle että asiakasyritykselle.

Muiden rahoitus- ja autoleasingyhtiöiden huoltoleasingpalvelut

Laakkosen yritysmyyntipalvelu tekee yhteistyötä kaikkien huoltoleasingsopimuksia tarjoavien tahojen kanssa. Toisin sanoen asiakasyrityksemme voi valita mieluisat automerkit ja -mallit meiltä ja tehdä huoltoleasingsopimuksen kolmannen osapuolen kanssa. Nimetty yhteyshenkilömme toimii neuvonantajana tarvittaessa.

Yritys maksaa huoltoleasingsopimuksen mukaista vuokraa auton käyttämisestä. Huoltoleasingin yksityiskohdissa saattaa olla pieniä yhtiökohtaisia eroja, mutta pääsääntöisesti vuokra sisältää mm. auton huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja normaalista kulumisesta johtuvat korjauskustannukset sekä renkaiden kausivaihdot.

Vakuutukset vähällä vaivalla yritysmyyntimme kautta

Yritysauton laaja vakuutusturva on yrityksille ajan mittaan paras ratkaisu. Tutustu vaihtoehtoihin yritysmyyjiemme avulla.

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme avulla edullisen liikenne- ja kaskovakuutuksen kaikkiin yritysautoihimme. Toimittamissamme leasingautoissa tulee aina olla liikennevakuutuksen lisäksi laajin Kaskovakuutus.

 

Laakkonen
Hakuvahdit (0)